fbpx

Om mig


Hvem er Katrine?

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og så er jeg cand.scient. i medicinalbiologi og sundhedsfremme & sundhedsstrategier. Så jeg er uddannet i kost og adfærdsændring helt fra hvordan man arbejder med det sundhedsfremme hos enkelte menneske, til hvordan man arbejder med sundhedsfremme kommunalt og politisk.

Jeg er passioneret omkring fordelene ved den plantebaserede kost, og mine kostplaner er derfor altid plantebaserede, dvs. der er fokus på planter i deres hele form.

Hvad er Katrines speciale?

Jeg vejleder i kostvaneændring til mennesker der ønsker vægttab, medicinreducering i forbindelse med type-2 diabetes eller til dig der ønsker mere energi i hverdagen og vil være sikker på at du får de næringsstoffer du har brug for.

Hvordan arbejder Katrine med sundhedsfremme?

Jeg udvikler plantebaserede opskrifter som jeg bruger i kostplanerne. Mit mantra for kostplanerne er at det skal være fleksibelt, let at følge og familievenligt.

Den fejl mange begår med en kostplan er, at den bliver for firkantet. Den tager ikke højde for hvad klienten kan lide og hvad klienten har af tid, ressourcer og livsvilkår. Mange erfare at når vi prøver at tilpasse os en kostplan der ikke tager højde for vores livsvilkår, så falder vi hurtigt tilbage til gamle vaner.

Mine kostplaner er et let læringsværktøj som du skal bruge til at tilpasse din nye livsstil rundt om dit liv, så det kommer til at passe til dig på lang sigt.

Jeg går meget op i fælleskab. Undersøgelser viser, at når mennesker danner et fællesskab om et mål, eksempelvis vægttab og sundere vaner, så er der større chance for at det lykkedes. Når du køber en personlig kostplan af mig, får du adgang til en lukket Facebook gruppe hvor du kan stille spørgsmål til kostplanen og tale åbent om alle de udfordringer du møder på din sundhedsrejse.

Her holder jeg foredrag om plantebaseret børneernæring